دسته‌بندی نشده

Які бонуси? Пояснення основ

Які бонуси? Пояснення основ

Найкращий посібник із того, що таке бонуси?

З огляду на це, багато привілеїв є необов’язковими, тобто замість того, щоб бонус був пов’язаний з певним розподілом, вашою ступенем чи вашою ефективністю, керівник просто може визначити, що це так само, як і не варто, на додаток до лише яка винагорода. Як ви можете подумати, це робить пільги досить складною темою як для бізнесу, так і для співробітників.

Чому бізнес надає переваги? Часто надаються бонусні пропозиції, тому що це те, що ринок інформує фірми. Якщо інші організації порівнянного розміру, сектору чи розташування надають своїм співробітникам стимули, компанія може справді відчувати себе зобов’язаною робити те саме, щоб вічно конкурувати з майстерністю. Ось чому ви навряд чи знайдете посаду продавця без структури стимулювання.

Однак основна причина, чому роботодавців приваблюють пільги, полягає в тому, що вони закликають співробітників працювати наполегливо, щоб допомогти фірмі досягти успіху. «Вони хочуть узгодити стимули, як-от: «Ви робите добре, якщо фірма досягає успіху», — стверджує Дехеджіа. І він має тенденцію платити людям, які визнають, що можуть заробляти ще більше грошей, приносячи більше доходу, чи то прямі (наприклад, продажі) чи опосередковано (наприклад, реклама, маркетинг чи керівництво), які, швидше за все, дуже заохочуються до цього..

Які бонуси? може заощадити ваш час, стрес і гроші.

Коли фірма працює погано через низьку ефективність, її співробітник оплачує витрати зі зниженою компенсацією, на відміну від того, хто не має жодної бонусної системи, яка заробляє гроші точно таким же методом, незалежно від того, наскільки добре працює бізнес. Деякі люди можуть вважати цю ідею вимогливою. Зворотна сторона – річна зарплата без премії означає, що, безсумнівно, бувають моменти, коли ви працюєте ще важко, а також не виповнюєте цю роботу.

Дехеджіа зазначає, що заохочення ніколи не мають на увазі як єдиний фактор утримання співробітників, а також натхнення. Компенсація — це одна з пропозицій для підвищення продуктивності, але «вона не замінює моніторинг, [а також] вона не замінює похвалу, відкриття, а також зростання, навчання, [а також] можливості», — стверджує він. Ось чому компанії повинні завжди вірити в цінність своїх планів стимулювання та стабілізувати їх різними іншими перевагами та перевагами.

Які існують види винагород, а також як вони функціонують? Деякі заохочення розподіляються щоквартально, інші – щорічно.

Деякі відомі подробиці про бонуси?

Ви можете отримати величезну або невелику винагороду (або взагалі не отримати заохочення) залежно від того, наскільки успішною була ваша організація чи конкретний відділ у тому році, а також від того, наскільки великою складовою цього успіху ви були. Це також може бути прийнято до уваги “розподіл доходів”. Факторний бізнес чекати цілий рік, перш ніж заплатити вам, просто тому, що це означає, що вам доведеться залишатися довше, тому дуже мало людей залишають свої завдання, перш ніж отримати річний бонус..

https://www.liveinternet.ru/users/philippcox/post488558585/

Винагорода за місце Місцеві пільги призначені для людей, які перевершують, а також більше, і «як правило, пов’язані з роботою, яка виходить за межі вашої ролі», говорить Дехеджіа. Якщо, наприклад, ви допомогли з унікальним проектом, відпрацювали додаткові години або зіграли невід’ємну складову в успіху компанії несподіваним методом, ваш керівник може на свій розсуд використати вам додаткову плату..

Вигода для авторизації Бонус для завершення – це одноразова перевага, яка надається, коли ви приєднуєтеся до абсолютно нової ролі. Фірми можуть постачати його, коли працівник йде від чогось кращого, або якщо співробітник переїжджає в нове місто для роботи, а бізнес хоче покрити деякі витрати (це також може бути схожим на переїзд бонус або план).

Деякі з яких бонусів?

Насамперед, це спонукати потенційних клієнтів прийняти завдання. «Як і після цього, зазвичай у вашій роботі є умова: якщо ви йдете раніше певного періоду часу, зазвичай за рік, ви повинні повернути гроші компанії», — стверджує Дехеджіа. На жаль, компаніям важко це застосувати.

Винагорода за утримання Стимулом за утримання, порівнянним із остаточною вигодою, є збереження цінних здібностей. Зазвичай це надається під час купівлі, злиття або реструктуризації великої фірми, щоб заохотити когось залишитися на додатковий період часу, якщо він хоче піти або укласти угоду в інших місцях..

Вигода за рекомендацією Вигода рекомендації призначена для того, щоб заохочувати нинішніх співробітників залучати чудових кандидатів для роботи в їхньому бізнесі. Зазвичай він не дається, доки потенційний клієнт не буде працевлаштований і фактично залишається на багато місяців. За словами Дехеджі, сам стимул має бути «достатньо інтригуючим, щоб ви дійсно рекомендації людині», тож зазвичай це чудова сума грошей, яка залежить від роботи, а також має бути від ۱۰۰۰ доларів США до кількох тисяч.