Windows 10 Laatste Updates

Schoonepc Computerbijbel Voor Windows 11 En Windows 10

Windows heeft een ingebouwd hulpprogramma voor schijfopruiming. Jouw account is nog niet als een “betaald account” geactiveerd.

  • Onderstaand voorbeeld toont de inhoud van een dergelijk registerbestand met de registeraanpassing voor het niet langer automatisch toevoegen van de tekst – Snelkoppeling aan een nieuw aangemaakte snelkoppeling.
  • De e-boeken voor Windows 7 en Windows 8.1 zijn nog wel gratis te downloaden.
  • Wil je meer weten, bijvoorbeeld hoe het andere lezers is bevallen?
  • Nadat via de registersleutels naar een specifieke registerwaarde is genavigeerd, kan de registerwaarde worden gewijzigd door erop te dubbelklikken.

En kom je er met het boek toch niet uit dan kan je via tabblad Vragen? “Vergeleken met al die andere computerboeken voor Windows is de computerbijbel veruit de beste.” Hoewel slechts een korte periode wordt gescand, worden er te veel waarnemingen getoond om een specifiek event gemakkelijk terug te kunnen vinden. Deactiveer hiervoor de bestandswijzigingen en de procesactiviteiten met de knoppen Show File System Activity enShow Process and Thread Activity . Hierdoor resteren de op het register toegepaste activiteiten . Het voordeel van realtime monitoren van het register is dat wijzigingen direct worden weergegeven, waardoor deze methode veel minder tijdrovend is.

Maak altijd een register backup en zorg dat je weet hoe je deze terug moet zetten. We hebben allemaal wel eens de horrorplaatjes gezien op internet van mensen die duizenden pictogrammen op hun bureaublad hebben staan. Waarschijnlijk is het bij jou niet tot dat soort taferelen gekomen, maar de kans is wel groot dat er een flink aantal pictogrammen op je bureaublad staat. Interessant wetenswaardigheidje in dit verband is dat iPad- en iPhone-gebruikers heel lang hebben geklaagd over het gebrek aan de mogelijkheid om pictogrammen in mapjes te slepen. Maar van de mogelijkheid tot mapjes maken op het bureaublad van de pc wordt eigenlijk nauwelijks gebruik gemaakt.

Reacties Op: Windows 10 Opruimen: Zo Houd Je Windows Snel En Overzichtelijk

Tech Academy organiseert een webinar om je wegwijs te maken binnen Windows 11. Blablablablaap Paar dingetjes, schoonmaken binnenzijde vd pc, nooit de stifzuiger gebruiken, deze wordt nogal statisch en je chipjes gaan dan stuk.

Optimaliseren Van Het Register, De Registereditor, Registerbestanden, Registertweaks

Externe schijf voor data is een goed idee, maar waarom je c schijf niet indelen in partities? De c voor windows en vaak gebruikte programma’s de d partitie voor data en andere progjes. Vooral usb apparaten kunnen bestanden vernielen als je de usb schijf niet netjes losmaakt. De bestanden lijken dan nog goed maar je kunt ze niet meer openen. Zorg voor enorm veel externe schijfruimte en maak veel kopieën. Defragmenteren, nooit je ssd defragmenteren, snelheid winst is nul, levensduur neemt af. De register cleaner van ccleaner heeft bij mij al een paar keer voor een herinstalkatie van windows gezorgd.

De Schoonepc Computerbijbel Voor Windows

Je kunt nu een jaarlicentie voor één computer aanschaffen voor 12,45 euro. In de daaropvolgende jaren betaal je het reguliere bedrag. Dit kan tot gevolgen hebben dat sommige onderdelen op deze website niet of niet goed werken. mscoree.dll ontbreekt in win7 Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *